Rekisteröintisopimus

Tässä lyhyesti infoa rekisteröitymisestä ja säännöt sekä eri ryhmien oikeudet ym. muuta infoa:

Rekisteröityminen:
Rekisteröidyttäessä foorumin käyttäjäksi jäsenyys ei tule heti voimaan vaan vaatii vielä ylläpidon hyväksynnän joka tapahtuu yleensä vuorokauden kuluessa. Valitse "suomenkielinen" käyttäjätunnus joka helpottaa hyväksymistä.
Mikäli hyväksyntää: ei ala kuulumaan, ota yhteys yllläpitoon. Osoite löytyy os. www.papparazzit.net sivun alalaidasta.

Säännöt:
1. Arvoisa PappaMopoilija, käyttäydy täällä kuten tienpäällä, ota toiset huomioon, ei toistaiseksi muita sääntöjä.

Oikeudet:
1. "Vieraat" pääsee lukemaan ainoastaan "Tuhkasellin mopoporinat, sekä "Rasselijussin osto ja myynti osioita. Rekisteröitymällä foorumille saat myös kirjoitusoikeudet sekä pääset kohdassa 2 mainitulle alueelle.

2. Foorumiin rekisteröityneille avautuu kohdan 1. lisäksi alue nimeltä "Foorumiin rekisteröityneille" joka on jaettu yleis- sekä merkki/maa kohtaisiin osioihin. Rekisteröityneet jäsenet pääsee kirjoittamaan edellä mainituille osioille sekä lisäämään kalenterimerkintöjä.
Tämä alue tulee olemaan jatkossa foorumin kehityksen pääasiallisena kohteena.

3. Edelleen edellä mainittujen lisäksi Mopokerho Papparazzien jäsenille avautuu oma, vain sisäiseen tiedotus käyttöön tarkoitettu "Papparazzit -mopokerhon jäsenille" -alue. Tälle alueelle oikeudet tulee viiveellä tunnistetulle  jäsenelle tai niitä pitää pyytää erikseen ylläpidolta jos ylläpito ei rekisteröidystä nimimerkistä jäsentä tunnista.
Papparazzien jäsenten oikeudet foorumilla on muita ryhmiä laajemmat.

Rasselijussin Osto- ja Myyntiliike:
22.9.11 avattiin Rasselijussin Osto ja Myyntiliike joka on kaikille avoimesti luettavissa ja myös "vieraat" pääsee jättämään ilmoituksen. Lue ohjeet ilmoituksen jättämisestä "Myydään" osastolta.