Kirjoittaja Aihe: Foorumiin rekisteröityminen (päivitetty 24.02.2016)  (Luettu 4812 kertaa)

admin

  • Ylläpitäjä
  • Täysjäsen
  • *****
  • Viestejä: 111
"Tuhkasellin jatkot" mopofoorumi on vanhoista mopoista kiinnostuneille avoin foorumi.


Tässä lyhyesti infoa rekisteröitymisestä ja säännöt sekä eri ryhmien oikeudet ym. muuta infoa:

Rekisteröityminen:
Rekisteröidyttäessä foorumin käyttäjäksi jäsenyys ei tule heti voimaan vaan vaatii vielä ylläpidon hyväksynnän joka tapahtuu yleensä vuorokauden kuluessa. Jos tunnus on yli vuoden käyttämättä, poistetaan se jäsenistöstä. Tällöin on rekisteröidyttävä uudelleen.

Säännöt:
1. Arvoisa PappaMopoilija, käyttäydy täällä kuten tienpäällä.
Eli: Ota toiset huomioon, ei toistaiseksi muita sääntöjä.

Oikeudet:
1. "Vieraat" pääsee lukemaan ainoastaan tätä "Tuhkasellin mopoporinat -aluetta. Rekisteröitymällä foorumille saat myös kirjoitusoikeudet sekä pääset kohdassa 2 mainitulle alueelle.

2. Foorumiin rekisteröityneille avautuu kohdan 1. lisäksi alue nimeltä "Foorumiin rekisteröityneille" joka on jaettu yleis- sekä merkki/maa kohtaisiin osioihin. Rekisteröityneet jäsenet pääsee kirjoittamaan edellä mainituille osioille sekä lisäämään kalenterimerkintöjä.
Tämä alue tulee olemaan jatkossa foorumin kehityksen pääasiallisena kohteena.

3. Edelleen edellä mainittujen lisäksi Mopokerho Papparazzien jäsenille avautuu oma, vain sisäiseen tietotus käyttöön tarkoitettu "Papparazzit -mopokerhon jäsenille" -alue. Tälle alueelle oikeudet tulee viiveellä tunnistetulle  jäsenelle tai niitä pitää pyytää erikseen ylläpidolta jos ylläpito ei rekisteröidystä nimimerkistä jäsentä tunnista.
Papparazzien jäsenten oikeudet foorumilla on muita ryhmiä laajemmat.

4. 22.9.11 avattiin Rasselijussin Osto ja Myyntiliike joka on kaikille avoimesti luettavissa ja myös "vieraat" pääsee jättämään ilmoituksen. Lue ohjeet ilmoituksen jättämisestä "Myydään" osastolta.
« Viimeksi muokattu: 24.02.16 - klo:06:51 kirjoittanut admin »